Nieuws

4
nov

Mooie dag voor de Mastermix

We gaan alweer hard richting de koude winter toe maar op zaterdag 3 november was het eigenlijk nog heel mooi weer om te boulen. Zestien leden wilden wel meestrijden voor één van de vier finale plaatsen.

Tussen de partijen door vond  de soep van Mieke gretig aftrek en toen het vanwege de wintertijd alweer donker was geworden kon de finale beginnen.

Alleen de spelers die alles gewonnen hadden of maar één verloren kwamen in aanmerking. Cor Nootenboom was de enige die ze allemaal wist te winnen. Op de tweede, derde en vierde plaats eindigden Bert Brinkman, Theo van der Meer en Willy Demmink met één verliespartij en allemaal exact hetzelfde aantal pluspunten. 

De computer had de spelers ingedeeld en de nummer 1 en 3 speelden tegen de nummers 2 en 4, zoals elk jaar.

Daarmee zou Cor met Theo spelen en Bert met Willy. Het werd een niet al te lange partij die Cor en Theo wonnen met 13-3. Zij kregen daarom uit handen van de winnares van vorig jaar Ellen van Ommen (John Bonenberg was er niet) de felbegeerde wisselbokaal.

Door de finaleplaats van Theo was hij op dat moment al zeker van het Overall kampioenschap met nog 1 toernooi te gaan, het Snerttoernooi.

Voor de uitslag: klik hier