Nieuws

3
jan

Nieuwjaarsreceptie 2023

Ongeveer 25 leden, al dan niet met aanhang, waren aanwezig op de Nieuwjaarsreceptie op de eerste dag in 2023 dat er normaal gesproken een speelavond zou zijn. Er werd ook door een paar mensen gespeeld voorafgaande aan het officiële gedeelte van de receptie. Daarnaast waren er hapjes en appelbeignets en al voor de toespraak van vice-voorzitter Nettie Lensink was het gezellig.

Nettie had een speech gemaakt omdat voorzitter Janneau van Wissem niet aanwezig kon zijn. Mooi was te zien dat Frans Schoenaker de speech goed mee kon krijgen door een app wat gesproken woord in tekst om zet.

Nettie refereerde aan het afgelopen jaar wat best een lastig jaar was geweest voor de club. Zo was dit de eerste Nieuwjaarsreceptie die door kon gaan na twee coronajaren. Helaas moesten we ook twee toernooien afgelasten waardoor de kalender er dit jaar iets anders uit ziet.

Natuurlijk was er even een kort momentje stilte voor twee leden die afgelopen jaar overleden zijn. Fred Lamberts en René Teunissen. Gelukkig was er ook een leuke mededeling van Cor en Ans Nootenboom dat hun zoon Dennis Nootenboom en Simone Bent in blijde verwachting zijn.

Ondanks dat Janneau er zelf niet was had hij nog wel een opmerking aan Nettie doorgespeeld. Omdat hij er niet bij kon zijn in verband met de gezondheid van zijn vrouw Marleen blijkt maar weer dat je heel dankbaar moet zijn met een goede gezondheid. Veel leden hebben in de lappenmand gezeten of zitten dat nog. Bij Boul’Animo ben je dan op een club waar mensen met je meeleven en je een luisterend oor kunt vinden. Dat doet veel leden goed.

Het traditionele rondje van het bestuur schoot er dit keer bij in al was het wel de bedoeling dat dit zou gebeuren. De reden was dat er constant aan de bel getrokken werd door verschillende mensen om een rondje te geven. Daarmee kwam niemand te kort en zijn we er weer helemaal klaar voor om van 2023 een groot succes te maken.