Nieuws

14
apr

Clubkampioenschap Doubletten voor Teake en Peter

April doet wat ie wil en opnieuw hadden we over het weer niets te klagen. Had je niet gesmeerd was je zeker verbrand. Ideale omstandigheden om het clubkampioenschap doubletten te spelen.

Een ongekend groot deelnemersveld met maar liefst 17 teams die aan de start verschenen. Helaas daarom wel elke ronde een vrijloting. Kersvers bestuurslid Bart Kouveld deed het openingswoordje.

De kampioenen van vorig jaar: Nettie Lensink en Günter Kutzora speelden dit keer niet met elkaar. Nettie had Alexander van de Poll gevraagd en Günter speelde met Mourad el Ansari. Beide lieten zien dat ze terechte kampioenen waren want ze eindigden allebei hoog.

Uiteindelijk waren er 3 teams die alle vijf de voorgelote partijen wisten te winnen. Mart van Tol en Mieke Evers hadden een fantastische dag. Twee spelers uit het kampioensteam van de 5de divisie bleken ook op het clubkampioenschap doubletten zeer moeilijk te verslaan. Zij moesten weliswaar lange partijen spelen maar wisten ze alle vijf te winnen. Helaas kwamen zij veel pluspunten te kort voor de finale.

De finale ging uiteindelijk tussen Mourad en Günter tegen de Apeldoorners Peter Hietbrink en Teake van Bilzem. De finale werd een klein beetje een anticlimax. Mensen die aan het begin van de finale iets te eten hadden besteld konden de finale niet zien want die was in no-time voorbij. Peter en Teake versloegen Günter en Mourad in 4 mene’s met 13-0.

Onderin viel het op dat er 6 teams op 1 winstpartij bleven steken. Er was niet één team bij dat geen enkele partij wist te winnen.

(Een paar foto’s staan onder de uitslag)

Uitslag

1 Teake van Bilzem – Peter Hietbrink 5+44
2 Günter Kutzora – Mourad el Ansari 5+40
Peter en Teake winnen de finale met 13-0 van Mourad en Günter
3 Mart van Tol – Mieke Evers 5+27
4 Asmara Leatemia – Theo van der Meer 4+22
5 Nettie Lensink – Alexander van de Poll 4+16
6 Dylan Velthuis – Maaike Rosier 3+16
7 Bart Kouveld – Mike Straatmans 3+12
8 Ria den Hertog – Gerard Jansen 3+1
9 Rick Brietenstein – Jelle Thuis 3+0
10 Jopie Zeijseink – Peut (pensionada) 2-3
11 Marjan Jonkers – Ans Nootenboom 2-11
12 Willy Demmink – Wim van Ree 1+2
13 Kees Tabink – Jan Jansen 1-17
14 Sabine Diks – Mandy Nootenboom 1-21
15 Cor Nootenboom – Djino van Bilzem 1-35
16 Frans Schoenaker – John Bonenberg 1-36
17 Bas Musch – Fred Vesterink 1-37