Nieuws

25
feb

Carnavalstoernooi 2019

Ik kan mij niet herinneren dat wij ooit op de club zo een redelijk warme temperatuur hadden als dit Carnavalstoernooi. Het was werkelijk prachtig weer. Normaal moet je bij het uitzoeken van je carnavalspak rekening houden met de kou, maar dat was, op de ochtend na, niet aan de orde.

We zouden om 11:11 beginnen maar de pc had last van kuren waardoor alle deelnemers even opnieuw moesten worden ingedeeld. Daarom was er wel even tijd om de traditionele groepsfoto te maken.

De groepsfoto dat je wist die zou komen.

Dit jaar een mooi aantal van 12 teams waaronder zelfs een triplette. Uiteraard werd er weer tot 11 gespeeld ipv 13, dat hoort nu eenmaal bij het Carnavalstoernooi.

Uw reporter was bij de prijsuitreiking niet helemaal meer helder, maar ik geloof dat Mandy en Desiree hadden gewonnen.

De vakjury bestaande uit onze trouwe barmannen Freddy en Dick hadden de eer de beste/leukste/grappigste verkleedde speler te kiezen. Dat werd Janneau die daarmee een aantal consumptiebonnen had gewonnen

Janneau was dit jaar het leukst verkleed.

Na de prijsuitreiking kon de muziek, ook dit jaar weer verzorgd door Nico Verhaaf, weer aan. Nadat het alweer donker was geworden trok iedereen weer tevreden na zo’n geslaagde dag weer naar huis.