Nieuws

20
feb

Carnavalstoernooi 2017 zeer geslaagd.

Ook in 2017 werd het traditionele carnavalstoernooi gehouden met dit keer een zeer goede bezetting van vele clubleden. Er waren dit keer zelfs meer niet leden dan leden. Zoals gebruikelijk probeerden we weer veel teams te vormen van een Boul’Animospeler met niet lid. 

Het werd al snel duidelijk dat het niet echt om het winnen ging, maar puur om de gezelligheid. Alle partijen gingen tot 11 punten, want het blijft wel carnaval natuurlijk. Vanaf het begin tot het einde van het toernooi was de kantine een goede plek om te vertoeven met de muziek die erbij hoort. Opvallend was dat de meeste spelers de muziek van a tot z letterlijk mee konden zingen.

Ook buiten de kantine was het goed te doen, al was het op momenten best fris. Gelukkig hebben we een vuurkorf die het allemaal wat behaaglijker maakte.

De meeste hadden er echt werk van gemaakt met een mooi kostuum te komen, en de ene was nog creatiever dan de andere. Eruit gelicht moet worden de creatie van Onja die voor haarzelf en haar man een poncho en lang vest gebreid had van oude plastic tassen van onder andere de Albert Heijn en Jumbo.

tvm_3330

Het toernooi werd uiteindelijk gewonnen door Mandy en Desiree die als Panda’s niet te kloppen waren.

De opbrengst van het inschrijfgeld was weer bestemd voor een goed doel en dit keer had het bestuur besloten dit naar de Hartstichting te laten gaan.

Het was alweer donker toen de laatste leden weer naar huis gingen, en dit toernooi zal nog lang in het geheugen gegrift staan.