Nieuws

13
nov

Matige start Boul’Animo teams Wintercompetitie District Oost

Gelukkig kon ondanks de nieuwe maatregelen van de overheid de Wintercompetitie voor Doubletten in District Oost gewoon door gaan. In Apeldoorn bij ’t Zwijntje vond de eerste dag plaats.

Twee teams van Boul’Animo vinden we in de hoogste poule, de 1ste klasse. Eén van de twee teams was daarvoor geplaatst op basis van het resultaat van de laatste wintercompetitie. Het andere team kwam in de 1e klasse terecht omdat er een team van een andere club weg viel.

John Bonenberg met Siny Hilverdink staan ingeschreven als team 1 en wonnen 2 van de 4 partijen. Daarmee staan ze op de 8ste plaats. Maar ook de nummer 4 heeft er twee gewonnen. Met nog twee dagen te gaan zit er nog zeker een goede klassering in.

Team twee, Mieke Evers en Mart van Tol, gingen vol goede moed naar Apeldoorn. Nog dezelfde week hadden zij de tweede dag gewonnen in Doetinchem. (klik om dat verslag te lezen)

Deze keer ging het helaas een stuk minder. Er werd één partij gewonnen en wel met 13-12. Zij staan nu voorlaatste maar hebben nog twee speeldagen om dit weer recht te trekken.