Nieuws

24
feb

Marcel en Sabine kampioen 3de klasse A District Oost

Na twee dagen stonden de meeste teams er goed voor on de tussenstand. Dus alle kansen op prijzen op de afsluitende dag van de wintercompetitie doublette in district oost. Het was vooral goed te zien dat veel deelnemers tot en met de prijsuitreiking bleven zitten.

Team 5 met Fred Vesterink en Bas Musch moesten helaas 1 dag laten schieten. Desondanks een mooie 6de plaats met 4 winstpartijen in de 3de klasse A.

Team 4 met Willy Demmink en Ria den Hertog stonden na twee dagen nog bovenaan maar hadden behoorlijke tegenstand van ’t Harde 4. Helaas konden zij hen net niet voorblijven. ’t Harde had één partij meer gewonnen. Had het in aantal winstpartijen gelijk gebleven dan had Boul’Animo gewonnen vanwege het onderlinge resultaat. Desondanks een mooi resultaat en promotie naar de Tweede Klasse.

Team 3 met Marcel Veldwijk en Sabine Diks waren een klein maatje te groot in de 3de klasse. Zij verloren maar 1 partij deze competitie en werden terecht de kampioenen. Ook voor hen promotie naar de Tweede klasse.

Team 2 met Mieke Evers en Mart van Tol hadden nog kansen op een hoge klassering maar moesten genoegen nemen met in totaal 6 winstpartijen. Daarmee voor hen een 6de plaats en handhaving in de tweede klasse.

’t Zwijntje 2 met ons tweede lid Lambert Ruijsch samen met Ap van Heerde wisten beslag te leggen op het kampioenschap in de tweede klasse.

Team 1 met Mike Straatmans en Asmara Leatemia hadden het lastig in de 1ste klasse. Helaas verloren, nota bene voor de camera van Petanque Live, van ’t Harde 1. Had die uitslag andersom geweest mochten zij ook naar het podium.

Foto’s van de prijswinnaars onder de einduitslag

Einduitslag:

Indeling voor volgend seizoen onder de foto’s.

Marcel en Sabine kampioen 3de klasse A

Willy en Ria tweede in de 3de klasse B

Ap en Lambert, kampioen tweede klasse

Indeling voor volgend seizoen