Nieuws

4
nov

Volle punten en grote uitslagen voor BA in NPC dag 4

We zitten alweer op de helft van de eerste competitiehelft, oftewel dag 4 van de 14 in totaal. Zowel team 1 als team 2 zijn nog ongeslagen en wilde dat in eigen huis vooral zo laten, het liefste met twee overwinningen.

De verwachtingen waren hooggespannen want team 1 moest tegen de nummer 6 in de tussenstand JdBclub Dongen. Zij hadden nog niet één partij gewonnen maar wel al twee keer gelijk gespeeld. Het tweede team kreeg de club uit Montferland op bezoek. Ook zij stonden op de zesde plaats tot deze ontmoeting met nog geen winstpartij en maar 1 gelijkspel.

Op papier alle kansen voor de thuisspelende teams.

Het eerste team begon zeer voortvarend en wist meteen met allemaal grote cijfers op een 3-0 voorsprong te komen. Na de tripletten partijen waren de volle punten zelfs al binnen en dus een 5-0 voorsprong. De laatste doublettenpartijen bleven ook goed lopen al moest er één partij aan Dongen gegeven worden. Al met al hele goede zaken voor team 1. Zij blijven nog steeds ongeslagen.

Team 1 tegen JdBC Dongen

Team 2 tegen Montferland kende een soortgelijk score verloop. Na de eerste doublettenpartijen een 3-0 voorsprong. Na de triplettenpartijen waren de volle punten al binnen. De laatste partij kon er een beetje ge-experimenteerd worden maar nog steeds 2 van de drie doublettenpartijen gewonnen. Ook voor hen een 7-1 overwinning.

Naaste concurrent Doetinchem had dezelfde dag verloren dus team twee neemt een beetje afstand van de rest.

Team 2 tegen Montferland

Een mooie dag voor Boul’Animo in onze eigen hal.

Tussenstand (vanaf maandag):

Tweede Divisie Team 1
Vijfde Divisie Team 2