Nieuws

25
jan

Tweede dag Wintercompetitie District Oost

Siny Hilverdink en John Bonenberg hebben de slechte start van de eerste dag van de wintercompetitie van District Oost helemaal goed gemaakt. De eerste dag moest Evert van den Enk op het laatste moment nog invallen omdat John gevallen was. Toen werd er één gewonnen en een paar net aan verloren.

In Almelo bij De Toss kon John weer meedoen en dat pakte geweldig uit. Alle partijen werden gewonnen al zat er ook een hele spannende 13-12 bij. Zij stegen hiermee een paar plaatsen en staan nu op de gedeelde derde plaats, wie weet zit er de laatste dag nog een podiumplaats in.

Ook Cor Nootenboom en Sabine Diks moesten een 13-12 noteren maar dan voor de tegenpartij. Zij verloren ook de eerste partij, maar de laatste werden weer gewonnen.

In de hoogste klasse begonnen Mart van Tol en Mieke Evers goed aan de dag door de eerste twee partijen allebei te winnen. Helaas werd er daarna verloren. In die klasse staan de kampioen van vorig jaar van De Toss samen met een team van Hattem Petanque dik bovenaan. Zij gaan uitmaken wie kampioen wordt. Daaronder is het erg spannend met maar liefst 7 teams met 4 gewonnen partijen. Ook hier alle kans op het podium.

De laatste dag is 22 februari bij het Zwijntje in Apeldoorn.

Nog meer goed nieuws van Boul’Animo lid Bart Kouveld. Hij wist samen met Raymond Tonen het toernooi in Nijkerk te winnen.