Nieuws

10
dec

Theo van der Meer Overall kampioen 2018

Nu het snerttoernooi ook weer achter de rug is kunnen we de eindbalans opmaken van het afgelopen jaar voor wat betreft het Overall kampioenschap.

Maar liefst 2 spelers is het gelukt op elk georganiseerd toernooi punten te halen. Op de achtste plaats Willy met 20 punten en is maar liefst 4 keer 8ste geworden maar ook 2 keer 5de. Uitschieter was de finale van de Mastermix die helaas verloren ging.

Dit jaar is Nettie Lensink als beste vrouw geklasseerd op de 5de plaats met 22 punten. Mart van Tol (30 punten) ging door zijn overwinning Johnny Saalmink (24 punten) ruim voorbij die helaas niet mee kon spelen op het snerttoernooi.

De nummers 1 en 2 staken er dit jaar wel ver boven uit. Cor Nootenboom eindigde op de 2de plaats met 37 punten. In menig jaar zou dit aantal ruim genoeg zijn voor de overwinning.

Ongenaakbaar was echter Theo van der Meer, de andere speler die elk toernooi punten wist te scoren, met 55 punten. Voor zover het na te gaan is is dit een record aantal punten.

Met 3 toernooioverwinningen 2 tweede plaatsen, één derde plaats en een schamele 6de plaats bij het tête à tête clubkampioenschap, een zeer constante prestatie.

Het is voor Theo alweer zijn 5de Overall kampioenschap. Hij werd ook kampioen in 2011, 2012, 2014, 2016, en nu dus in 2018