Nieuws

28
jan

Seizoen 2019 gezellig begonnen

Traditioneel bij Boul’Animo is het Oeleboule toernooi de start van weer een nieuw seizoen petanquetoernooien op de club. In het verleden nog wel eens afgelast vanwege koude en noodweer, dit maal kon het doorgaan en hadden 16 bikkels zich opgegeven. Helaas moest Hannie van Hengel afmelden vanwege ziekte en kwamen we op oneven uit.

Dit keer was het spannend of het toernooi wel door kon gaan want nog geen 2 dagen voor het toernooi lag er nog een dik pak sneeuw. Gelukkig was dat in één nacht helemaal weg zodat we konden spelen.

In tegenstelling tot het snerttoernooi konden we dit keer wel gebruik maken van de pc, en dat was maar goed ook, want met elke ronde 3 triplette teams is het lastig loten.

Gedurende de dag werd het duidelijk dat de overwinning zou gaan tussen Evert van den Enk en Theo van der Meer. Evert verloor de 4de partij en won de laatste weer. Theo won ook zijn vierde partij maar verloor nipt de laatste partij. Bart Kouveld en Cor Nootenboom hadden op het begin van de dag een partij laten liggen maar kwamen nog sterk terug en eindigden ook op 4 winstpartijen.

Theo had de meeste pluspunten en werd, net als vorig jaar de Oeleboule kampioen.

Uitslag: klik hier

Bart Kouveld 4de
Cor Nootenboom 3de plaats
Evert van den Enk 2de
Theo van der Meer 1ste

Einduitslag: klik hier