Nieuws

15
feb

NPC Team 1 doet weer volop mee voor de topplaatsen

De laatste thuiswedstrijd voor het eerste team van het seizoen 2019/2020 was een belangrijke. Wilden zij nog aansluiting houden op de topposities en afwenden van degradatie moest er toch wel gewonnen worden van degradatie kandidaat DOSC uit Den Dolder. Bij winst is handhaving sowieso gerealiseerd.

De dag begon goed met twee ruime overwinningen. Met de mixpartij ging het wat moeizamer, maar uiteindelijk werd ook deze gewonnen. Een ruime 3-0 voorsprong.

In één van de twee triplette partijen liep het erg goed en ook deze werd ruim gewonnen. Met een 4-0 voorsprong was één van de twee te verdienen punten alvast binnen.

De partij in het andere triplette verliep minder soepel maar uiteindelijk werd wel gewonnen met 13-12. Na twee partijen waren de volle punten al binnen (5-0). Daarmee werden goede zaken gedaan in de tussenstand van de NPC.

Het kwam er allemaal nog wat rooskleuriger uit te zien toen er nog twee doublettenpartijen werden gewonnen in de laatste ronde. Helaas ging de laatste verloren maar met 7-1 kun je prima tevreden zijn.

De beide koplopers speelden gelijk en daarmee liep Boul’Animo weer een punt in. Omdat de nummer 3 verloor stijgt Boul’Animo weer een plaats en staat nu derde. Het worden nog een paar spannende laatste wedstrijden.

Het tweede team moest tegen de Nijeboulers uit Nijkerk. Zij stonden voor deze wedstrijd op de tweede plaats. Een lastige tegenstander want uit werd al verloren met 2-6. Toch werd er goed tegenstand geboden maar na de eerste doublettepartijen stond het tweede team met 1-2 achter.

Van de twee triplettepartijen werd er één knap gewonnen, maar de andere ging verloren. Nog steeds een achterstand, maar het gevoel was wel dat er meer te halen moest zijn.

In de laatste spannende doublette partijen werd er één gewonnen en één verloren. Daarmee nog maar 1 punt te halen. Met 12-13 bleef ook dat punt niet in Dieren. Geen schande om van dit team met 3-5 te verliezen maar er had gewoon een puntje ingezeten tegen de nummer twee in de tussenstand.

De volgende wedstrijden zijn op zaterdag 29 februari.
Team 1 uit tegen ‘T Lover in Asten
Team 2 uit tegen Les Sabots uit Veenendaal.