Nieuws

15
sep

Laatste Hap & Gooi 2018

Het zal zeker niet het laatste Hap & Gooi toernooi zijn ooit, maar wel de laatste van dit seizoen. Met 22 teams was het weer een mooi succes met veel spelers van buiten de club maar ook spelers die geen licentie hebben. 

Het grote succes is natuurlijk mede te danken aan de lekkere hapjes die Johnny en Angelique klaar hadden gemaakt dit keer. Één van onze gasten vanavond had al aangekondigd volgend jaar ook hapjes te zullen maken.

Dit keer nieuwe winnaars die nog niet eerder het Hap & Gooi gewonnen hadden. En volgens hen zelfs de eerste keer ooit dat zij een toernooi wonnen überhaupt. Robbert de Haas en Sabine Diks gingen er met de hoofdprijs vandoor door 3 partijen te winnen met een saldo van plus 34. Dat leverde hen € 40,– op,

Op de tweede plaats Mourad el Ansari en Fred Lamberts die 2 pluspunten te kort kwamen.

Derde werden Jeroen van der Mei en Jaccolien Hamer die weer 1 pluspunt minder hadden dan Mourad en Fred.

Omdat er maar liefst 5 teams waren met 3 gewonnen partijen mochten ook Louis Steringa met Elly Stöver en Herman Hamer met Evert van den Enk ook een enveloppe ophalen.

De nieuwe contouren van ons terrein waren al wat zichtbaar dus volgend jaar met de Hap & Gooi zullen we misschien wel spelen op een groter stuk terrein dan nu.