Nieuws

14
nov

Kantine vanaf 20.00 uur gesloten op speelavonden, voorlopig tot 4 december

De nieuwe maatregelen hebben ook nieuwe gevolgen bij Boul’Animo. Aan de ene kant mogen we ons gelukkig prijzen dat we kunnen blijven boulen mits je een geldige QR code kunt laten zien. Aan de andere kant stoort het ons enorm dat hierdoor een aantal leden niet mee kunnen spelen. We hopen maar dat deze maatregelen van korte duur zullen zijn.

De enige maatregel waar we last van hebben is dat op onze speelavonden de kantine om 20.00 uur gesloten moet zijn. De wc’s zijn wel toegankelijk. Degene die de loting verzorgt mag dat in de kantine doen.

Tot 20.00 uur is dan een zitplaats verplicht tenzij je datgene wat je besteld hebt mee naar buiten neemt.

Ook zijn er tijdens de NPC geen toeschouwers toegestaan tenzij je bij het team hoort (dus op de wedstrijdlijst staat) of een vrijwilligers functie vervult, denk aan coach, barvrijwilliger, QR code scanner etc.

Nogmaals hopen we dat we binnenkort weer van deze maatregelen af zijn. Voor de rest geldt nog steeds dat je vooral niet naar de club moet komen als jij of iemand uit jouw huishouden besmet of ziek is. Daarnaast handen wassen en de anderhalve meter is weer verplicht waar dat kan.