Nieuws

1
jun

In de prijzen op NK Tete a Tete

Na ons clubkampioenschap doubletten gingen 10 spelers op pad naar Uden om mee te doen aan het NK Tete a Tete. Het weer was een stuk slechter dan de dag ervoor maar evengoed werd er naar behoren gepresteerd.

Er waren dit jaar voor het eerst titels te verdelen bij de jeugd en de dames, en natuurlijk bij de mannen.

Bij de dames twee deelneemsters, Ans en Nettie. Beide werden  uitgeschakeld door selectiedames, maar Ans had de meeste kans gehad om bij de beste 8 te komen. Zij verloor met 11-13 van Lieke van der Voort die uiteindelijk gedeelde 3de werd.

Bij de mannen speelde iedereen goed, maar het lag er maar net aan wie je tegenstander was of je ook kans had een ronde verder te komen. Zo haalde Cor met o.a. twee keer een 13-12 winst de laatste 16 waarin hij verloor van Kees Koogje. Patrick deed het het beste van heel Boul’Animo door de laatste 4 te halen. Ook hij had geen kans tegen Kees Koogje die dan ook Nederlands Kampioen werd met grote overmacht.

In het troosttoernooi was Wim goed op dreef en nadat hij zijn eerste partij verloren bleef hij alleen maar winnen, en nog niet eens van de minste spelers die ook allemaal de eerste ronde hadden verloren. Hij won het troosttoernooi.

DSC_7239