Nieuws

27
sep

Hal nu al groot succes

Op donderdagavond 26 september was het behoorlijk slecht weer. Ook was het de avond van de Maandcompetitie. Normaal gesproken zou er geen sprake van zijn dat deze avond door zou kunnen gaan. Door de hevige regenval stond ons buitenterrein in no time blank. Maar de hal is aan de binnenkant bijna af dus er kon overdekt en dus droog gespeeld worden.

Er waren 20 deelnemers die de strijd aan gingen op de nieuwe banen. De een kon wat sneller wennen aan de nieuwe banen, andere hadden er wat meer moeite mee. Wat ook opviel was dat de temperatuur prima te doen was. Sommigen vonden het warm genoeg om zelfs in een t-shirt te gaan spelen.

We hebben met het slechte weer nog wel wat kinderziektes te overwinnen. Beide deuren staan tijdens het spelen open om voor wat ventilatie te zorgen zodat de banen nog iets sneller kunnen opdrogen. Maar de deur van de kantine aan de parkeerplaatskant gaat zoals gebruikelijk op slot. Dan zul je via de achterkant naar de kantine moeten lopen en dus een stukje door de regen.

Al met al hoorden we alleen maar tevreden leden waarvan een aantal al vertelde niet eens naar de club gekomen te zijn als er niet binnen gespeeld kon worden.

De tussenstand van de Maandcompetitie is ondertussen weer bijgewerkt en hier te vinden