Nieuws

16
mrt

Aanpak nieuwe terrein begonnen

Vanwege de komst van onze hal (zie ook dit bericht) zouden we in de toekomst te kort buitenbanen hebben voor onze grotere toernooien als de Grand Prix Animo, Ster van Middachten en het Hij Zij toernooi. Daarom hebben we van de gemeente het stuk waar eerst het pad lag erbij gekregen.

Er was al een hek omheen gezet en de grote toegangspoort is ondertussen al verplaatst. Maar dat stuk terrein moet nog wel speelklaar gemaakt worden. Op zaterdag 16 maart trokken er een aantal vrijwilligers in de stromende regen naar de club om de eerste werkzaamheden uit te voeren.

Stoep is eruit.

Zo zijn de stoepbanden die het oude speelveld afbakende uit de grond gehaald en aan beide zijkanten gelegd aan beide einde van het speelveld. Daarmee zijn er al twee grote bakken met speelvelden ontstaan. De stoepranden die in het midden van het terrein liggen waar ook onze bomen staan worden ook nog doorgetrokken naar het einde van het veld.

Uiteindelijk moet er nog een laag grind op de bodem wat overigens al bij het speelveld ligt. Daarna wordt alles aangestampt en zijn de velden in principe klaar. In het begin zullen die banen nog wat zacht zijn maar dat wordt in de loop der tijd alleen maar beter hoe vaker erop gespeeld wordt.

Door dit allemaal zelf te doen sparen we zeker een paar duizend Euro uit.