Nieuws

12
mrt

Laatste horde hal is genomen

Eindelijk is het zo ver. De allerlaatste horde om te mogen beginnen met het bouwen van onze overdekte speellocatie is genomen. Maandag 11 maart 2019 om 11:38 uur hebben Bert Brinkman en Johnny Saalmink de laatste papieren getekend zodat ons nu niets meer in de weg staat om te gaan bouwen.

Dat wil niet zeggen dat de hal er morgen ook staat, want eerst moet de firma Rijneveld het terrein nog bouwrijp maken en moet er een geul gegraven worden voor de fundering. Dan pas kan de firma Norel uit Apeldoorn aan de slag. Maar dan kan het ineens heel snel gaan.

Dan zijn we er nog niet want de hal wordt kaal opgeleverd zodat we zelf de banen kunnen aanleggen en bijvoorbeeld de verlichting en alle andere inrichting zoals een looppad en scoreborden.

Het is uiteindelijk een lange en soms frustrerende weg geweest vanaf de toestemming van de leden tijdens de laatste bijzondere ledenvergadering tot en met de allerlaatste handtekeningen, maar geduld van de leden en het bestuur wordt beloond.

Als alles loopt zoals het moet lopen kunnen we volgend jaar onze thuiswedstrijden voor de NPC in onze eigen hal spelen.

De club gaat binnenkort zelf al aan de slag op ons nieuwe stuk terrein om die speelklaar te proberen te krijgen voor onze zomertoernooien.