Nieuws

9
jun

Zomercompetitie dag 2, goede zaken voor één team

Het hing er nog maar vanaf voor een aantal leden of zij wel konden boulen op de tweede dag van de zomercompetitie omdat zij zich ook hadden ingeschreven voor het NK Tripletten. Mochten zij de laatste 16 van het NK halen hadden zij toch een probleem. Of invallers zoeken of één van de twee afzeggen.

Zover kwam het niet omdat alleen Frank Schepers met zijn WK team de laatste 16 haalde maar die speelt geen zomercompetitie.

Rick Brietenstein was dus alvast goed ingegooid en ging als team 3 met Jacko Put en Jelle Thuis proberen de goede start van de eerste dag door te zetten. En dat deden ze ook. Alle vijf de partijen werden gewonnen al moest de laatste partij wel uit hun tenen komen.

Zo werd gewonnen van o.a. Gelre 2 dat de eerste dag ook vier gewonnen had. Het team van Hattem Petanque  dat na de eerste dag bovenaan stond werd aan de zegekar gebonden. Tussen beide teams zou het onderling resultaat de doorslag kunnen geven en dat is gunstig voor Rick, Jacko en Jelle

De andere twee teams kunnen dit jaar maar niet op stoom raken en zullen de laatste dag op ons eigen terrein moeten vlammen om degradatie te ontlopen.

Die laatste dag is zondag 23 juni bij ons in Dieren.

Tussenstand:

Team 1: Asmara Leatemia, Sabine Diks en Bas Musch
Team 2: Mieke Evers, Mart van Tol en Willy Demmink
Team 3: Rick Brietenstein, Jacko Put en Jelle Thuis

In groen “t Zwijntje 1 met 2de lid Lambert Ruijsch