Nieuws

10
okt

Wintercompetitie Doetinchem, Boul’Animo goed gestart

Al jaren wordt er in de wintermaanden de wintercompetitie voor doubletten in Doetinchem gehouden. Veel teams van uiteraard Doetinchem zelf, maar ook van Zeddam, Duiven, Zevenaar en natuurlijk Dieren. Maar liefst 9 teams dit jaar. 

Nu we vanaf dit jaar over een eigen hal beschikken blijft het ook leuk buiten de club te blijven spelen tegen andere spelers en speelsters uit de regio. En met 9 eigen teams is het ook gewoon erg gezellig.

Alle teams van Boul’Animo zijn redelijk tot goed begonnen. Twee teams bleven op 1 winstpartij steken, vier op 2 en de overige 3 wisten ze alledrie te winnen. Moet wel bij gezegd worden dat sommige teams de pech hadden tegen clubgenoten te moeten spelen. Geen enkel team van Boul’Animo bleef puntloos.

Er waren ook drie dagprijzen. Eerste werden Johnny Saalmink – Herman Hamer met 3+31. Één pluspunt te weinig hadden Theo van der Meer- Evert van den Enk 3+30. Op de derde plaats Wilma Lohuis – Bernadette van Aggelen uit Zevenaar. Bijzondere vermelding gaat naar Hans Braafhart en John van Veenendaal. Zij hadden er ook drie gewonnen maar John moest noodgedwongen in een rolstoel spelen vanwege een blessure. Nettie Lensink en Alexander van de Poll, invaller voor Dennis Nootenboom hadden er ook drie gewonnen.

Herman – Johnny 3+31

Evert – Theo 3+30