Nieuws

23
jun

Schuttersclinic 2018

Het stond al een hele tijd op de planning, de Schuttersclinic van Peter Oversteegen, verzorgd door twee medewerkers Jeroen van der Mei en Coen Heuvingh. Beide ook lid van Boul’Animo.

Omdat het weer een beetje wisselvallig was van de week hadden zij, naast de doelen waarop geschoten moest worden, ook twee grote tenten neergezet zodat we in ieder geval droog zouden staan.

 

Op het programma stonden 4 schiet onderdelen. Handboogschieten, Kruisboogschieten, schieten met een buks en de blaaspijp. Bij het laatste onderdeel kon je op een vos, konijnen of een wild zwijn schieten.

De groep van 26 man/vrouw werd verdeeld in twee groepen en na de goede uitleg en instructie van Jeroen en Coen konden we beginnen met schieten. Dat bleek toch lastiger dan het eruit zag. Hoewel iedereen een winnaar was werden de punten geteld en werd één van de twee groepen tot winnaar uitgeroepen.

Na het schieten bleef het nog even zeer gezellig tijdens de derde helft. Al met al heeft dit evenement weer een mooi bedrag opgeleverd geschonken door Peter Oversteegen Veluwe Actief, en daar is de baromzet nog niet eens meegerekend. Het geld zal uiteraard weer besteed worden aan onze nieuwe hal.

U kunt overigens nog steeds onze merchandise kleding kopen 😉 .