Nieuws

4
jun

Mourad en Ans opnieuw doubletten clubkampioen

Maar liefst 14 teams wilde meedingen naar het clubkampioenschap doubletten. Onder hen natuurlijk de titelverdedigers Mourad el Ansari en Ans Nootenboom.

Zij hadden hun eerste 4 wedstrijden overtuigend gewonnen, maar moesten toch de laatste partij buigen voor Jeroen van der Mei met Evert (Brutus) van den Enk. Jeroen en Evert kwamen daarmee ook op 4 winst want zij verloren van Theo van der Meer en Onja Weijl-Roorda.

Theo en Onja begonnen de dag met een verliespartij van 12-13 maar daarna wisten zij alles te winnen. Het saldo bleek uiteindelijk voldoende voor een finaleplek. En het saldo bleek  de scherprechter dit keer want maar liefst 5 teams hadden er 4 gewonnen. Niet 1 team wist ze alle 5 te winnen.

Daar stond tegen over dat er 3 teams waren met 0 gewonnen partijen. Ook was er maar 1 team dat er 1 wist te winnen, en ook maar 1 die er twee wisten te winnen. De rest had dan ook 3 of 4 gewonnen partijen.

De finale was van zeer aardig niveau waarbij de ervaring van Mourad en Ans de doorslag gaf. Theo en Onja gaven de wedstrijd niet zomaar weg en bleven knokken tot het einde aan toe maar het mocht niet baten. Mourad en Ans werden de terechte winnaars en prolongeerden hun titel.

tvm_5059