Nieuws

26
aug

Hap en Gooi 2023 gezellig en groot succes

Qua weer was het spannend. Vlak voordat iedereen zou afreizen naar Dieren waren er in de regio enkele hoosbuien. In eerste instantie leek Dieren gespaard te blijven maar ook bij ons viel een klein buitje. Het weerhield echter niemand om dan maar niet te komen. Al met al stonden 29 teams aan de start.

De wedstrijdleiding werd gedaan door Janneau van Wissem en de inschrijving door Raymond Tonen. Het deelnemersveld bestond vooral uit eigen leden en een hele grote groep van een camping

Janneau als voorzitter en wedstrijdleider doet de opening

En de uitleg van het speelsysteem

De gezellige groep van de camping

Er werden drie partijen op tijd gespeeld en alleen tijdens de tweede partij viel er nog een buitje.

Na elke partij was er tijd genoeg om wat hapjes te halen die door veel leden van de club waren verzorgd. We hadden een behoorlijke volle keuken met hapjes, voor ieder wat wils. Na afloop hoefde er niet veel weggegooid te worden want bijna alles ging op.

 

De hapjes, ingebracht door onze leden

We hadden zelfs een heuse kippiepan

Voor elk wat wils

De grote winnaars werden Dylan Velthuis en Maaike Rosier met 3 winstpartijen en een saldo van maar liefst +35. Zij komen oorspronkelijk uit de buurt van Rotterdam maar wonen sinds kort in Arnhem. Misschien zien we hen nog wel vaker bij Boul’Animo.

Maaike Rosier en Dylan Velthuis op de eerste plaats

Ondanks hun hoge plussaldo bleven zij de nummer twee maar nipt voor. Dat werden Jeroen van der Mei met Raymond Tonen met een saldo van +34.

Raymond Tonen en Jeroen van der Mei

Op de derde plaats Clide Baboe. Die had Struis meegenomen van Karro Deux, een club uit Deventer. Ook zij hadden een zeer respectabel saldo van +29. Van hen heb ik geen foto omdat Clide weer op tijd naar zijn zaak moest om de boel daar op tijd te kunnen sluiten.

Er waren nog twee teams met 3 winstpartijen en wel Peter Hietbrink met Ans Nootenboom met een plussaldo van +25. Tenslotte kregen Sientje Hoefnagels met Joke van de Kamp (3+8) als laatste van iedereen die er drie gewonnen hadden ook nog een prijsje.

Peter Hietbrink en Ans Nottenboom 4de plaats

Joke van de Kamp en Sientje Hoefnagels met 3 winstpartijen plus 8

Voor wat betreft de uitslag doe ik het dit keer wat gemakkelijker omdat ik niet van iedereen de voor en achternaam ken.
Uitslag:

De einduitslag