Nieuws

1
jun

CK Doublette 2014

Een zonovergoten laatste dag van mei trok maar liefst 12 doubletten naar de club. Eigenlijk 11 maar Jacolien Hamer werd bereid gevonden met barman Frits die eigenlijk niet zou spelen de 12 teams vol te maken zodat niemand een vrijloting hoefde te hebben.

Frits en Jacolien vielen ook nog in de punten voor het Overall kampioenschap door de 7de plaats voor zich op te eisen.

Na 4 partijen gespeeld te hebben bleek dat Rene Vreeswijk met Mandy Nootenboom precies gelijk stonden met Theo van der Meer en Mieke Evers. Allebei nog ongeslagen. Mochten beide teams niet al te veel punten verliezen zouden ze ook in de finale weer tegen elkaar moeten.

Het werd een spannende partij die uiteindelijk nog beide kanten kon opvallen maar Rene en Mandy waren het eerste bij 13 en Theo en Mieke bleven op 10 steken.

Jeroen van der Mei met Herman Hamer kende een slechte start door met grote cijfers te verliezen van Theo en Mieke in de eerste partij. Zij wonnen de laatste met grote cijfers maar het was niet meer genoeg voor de finale plaats en daarom werden zij derde.

Ook voor hen een boodschappenmand, gesponsord door de Coop in Dieren.

De finale werd een eenzijdige omdat Theo en Mieke geen antwoord hadden op het sterke plaatsen van Mandy. Een terechte 13-1 was hun deel.

Ook voor Veronique van Santen en Hannie van Hengel was er nog de poedelprijs. Ondanks dat ze geen partij hadden gewonnen hadden ze maar een negatief saldo van -20 en dat is niet veel op 5 verliespartijen.

Na de finale bleef het nog lang onrustig op de club.