Nieuws

22
jan

Boul’Animo 2 met één been in de hoogste klasse wintercompetitie district oost

Na de eerste ronde van de wintercompetitie (doubletten) kon je er nog niet zoveel van zeggen. Boul’Animo 1 had op de eerste dag nog niets gewonnen maar konden hun winstpartijen wat opkrikken. Dit keer speelde Mart van Tol met Willy Demmink als invalster voor Mieke Evers die pas geopereerd was aan haar hand. Het ging al iets beter en al met al 1 partijtje gewonnen. De laatste dag worden er nog 3 partijen gespeeld waaronder tegen de nummer laatst ’t Harde 1.

Al met al moet team 1 vrezen voor degradatie maar er is ook heel goed nieuws, we hebben ook een team in de 2e klasse B die het heel goed doet en goed zicht heeft op promotie.

Asmara Leatemia met Mike Straatmans zijn na twee dagen spelen nog steeds ongeslagen. Eigenlijk zijn zij door heel constant te spelen en tactisch na te denken een maatje te groot voor de tweede klasse. De uitslagen laten zien dat zij nog nauwelijks in de problemen zijn gekomen. Tegen de nummer 2 De Toss 5 werd al met 13-6 gewonnen. Tegen Doetinchem 1 moet nog gespeeld worden. De rest kan Boul’Animo 2 al niet meer inhalen.

De laatste dag is 18 februari in Doetinchem en dan worden de laatste drie partijen gespeeld. Dan weten we de einduitslag.

Tussenstand: