Nieuws

14
mrt

Frank en Johnny pakken overtuigend de winst.

Het is ondertussen alweer de warmste 14 maart ooit en daarmee is op 13 maart de Winteravond Competitie in Doetinchem alweer afgelopen. Een rumoerig winterseizoen met veel wisselingen in de teams van Boul’Animo en zelfs een team dat de competitie niet af maakte. Daarnaast natuurlijk de nare avond waarop Theo Schoppema onwel werd.

De resultaten waren desondanks goed te noemen. Met kop en schouders wonnen Johhny Saalmink met Frank Schepers de competitie. Met hulp van Janneau van Wissem en Theo van der Meer kwamen zij op 16 (van de 15) winstpartijen in totaal. De enige verliespartij werd opgelopen tegen een team van Boul’Animo (Alexander en Nettie ;-).Tweede in de eindstand Jeroen van der Mei en Erwin Verhaaf met ook de nodige invallers waaronder Peut.

Op de laatste avond waren er nog veel meer prijzen te winnen. Naast de eindstand waren er ook weer de dagprijzen te verdelen. De winst ging naar Alexander van de Poll en Mandy Nootenboom met 3 winst +30. Mandy moest op het allerlaatste moment invallen omdat Nettie Lensink ziek was.

Daarmee wonnen zij ook in hun poultje, de D-poule, een prijs. Ook Frank en Johnny wonnen, zij in de A poule. De overige Boul’Animo teams wisten de poule waarin zij gekwalificeerd waren niet te winnen.

Foto’s gemaakt door Mieke onder de uitslagen.

Uitslagen:

Frank en Johnny eindstand winnaars

Mandy en Alexander Dagwinnaars en poulewinnaars.