Nieuws

21
sep

Wisselend succes bij start NPC

Boul’Animo 1 mocht meteen de verste reis van de competitie afleggen. Zij speelden uit tegen Petangeske 2 uit Bergen op Zoom. Er waren wat personele problemen omdat veel spelers niet konden of ziek waren. Het eerste team had precies 6 spelers maar dan mocht er niemand struikelen.

Ook de heenweg ging met de nodige problemen vanwege de Airborne festiviteiten dat veel files rond Arnhem en Ede veroorzaakte. Één van de twee auto’s kwam te laat maar gelukkig had de tegenstander hier alle begrip voor.

Na de doublette partijen stond BA 1 met 1-2 achter. Helaas ook een verliespartij met 11-13, dat had net zo goed andersom kunnen zijn. In de triplette partijen werd er een partij gewonnen en verloren. Tussenstand 2-3. Nadat in de doublette partijen er één verloren werd wisten we dat 1 punt het hoogst haalbare was. De coach won haar partij maar helaas ging de andere partij verloren. Einduitslag 3-5 voor Petangeske.

Het tweede team van Boul’Animo moest ook uit, en wel naar De Hakhorst 2 in Leusden. Ook zij hadden maar 6 spelers ter beschikking. Het score verloop kende ongeveer eenzelfde beeld bij de eerste doublette en triplette partij. 2-3 achterstand moest weggewerkt worden.

Dat ging heel goed want 2 doublette partijen werden gewonnen, met 13-8 en 13-10. Tussen stand omgebogen tot 4-3. Maar misschien zat er nog meer in al stond het laatste team met 2-11 achter. Door enorm te knokken kwamen zij terug tot 11 punten, maar het mocht net niet baten 11-13 verlies maar het eerste punt van deze competitie was wel binnen.

De competitie is nog erg lang en de volgende partijen zijn thuis in ons eigen halletje. Dan speelt BA 1 tegen PV Wij liggen uit Schijndel en BA 2 tegen het Zwijntje uit Apeldoorn.

Komt allen kijken!!