Nieuws

18
dec

Winteravond in Doetinchem uitslag dag 3 en tussenstand

De derde dag van de winteravondcompetitie was er één met hindernissen. Bij Boul’Animo twee teams die zich deze avond moesten terugtrekken vanwege ziekte en andere teams hadden nog wel een invaller kunnen vinden maar het was verre van ideaal.

Desondanks werd er nog goed gespeeld door een aantal teams van Boul’Animo. Van de 8 teams die ze alle drie hadden gewonnen, al dan niet met vrijloting, vinden we toch weer twee teams van Boul’Animo. Frank Schepers en Johnny Saalmink wonnen deze avond. Cor Nootenboom en Jeroen van der Mei kwamen wat punten te kort om een dagprijsje mee te pakken.

Als beste met twee gewonnen wedstrijden Kees Tabink met Jan Jansen. Ook Sabine Diks met Asmara Leatemia en Dennis Nugteren met Fred Vesterink wisten er weer twee te winnen.

In de tussenstand steken tot nu toe Theo Schoppema met Felix Schauferli van de thuisclub en Johnny Saalmink met Frank Schepers van Boul’Animo er met kop en schouders bovenuit.

Beide teams zijn nog ongeslagen. Cor Nootenboom met Jeroen van der Mei en Fred Vesterink met Dennis Nugteren staan met nog twee teams op 2 wedstrijden erachter.

Ook Sabine Diks met Asmara Leatemia blijven aanhaken. Nettie Lensink met Alexander van der Pol (invaller Mieke Evers) lijken de aansluiting verloren te hebben.