Nieuws

7
aug

Website heeft zijn APK weer gehad

Het is voor elke club goed om een eigen website te hebben. Maar als je er niets aan doet kan de site gaan haperen. Ook als je er nooit iets nieuws op zet komen internetsurfers niet snel nog eens terug.

Op de achtergrond is onze provider constant bezig de boel te verbeteren en te upgraden. Maar soms conflict dit met plugins die we gebruiken. Zo werkte de diashow, die je als eerste ziet, ineens niet meer en konden we de clubpagina niet meer bijwerken, dan liep de site vast.

Via een omweg hebben we een upgrade gedowngrade (snapt u het nog?) en nu lukte het bijwerken wel en deed ook de diashow het weer.

Meteen een mooie gelegenheid om de hele site weer eens na te lopen. Zo hebben we hier en daar wat teksten aangepast en is de Hall of Fame in ere hersteld en helemaal bijgewerkt. Helaas ook met Corona plaatjes want sommige toernooien konden we niet organiseren.

Ook heeft de diashow nieuwe foto’s gekregen. We hebben er dit keer bewust voor gekozen om foto’s te kiezen waar geen mensen op staan. En natuurlijk heeft onze hal en de nieuwe AED een plek in de diashow gekregen.

Daarnaast hebben we een mooie informatiegids gemaakt die een plek heeft gekregen onder de Club knop, en dan helemaal naar beneden scrollen.

Het enige wat nu nog moet gebeuren is een andere opzet voor onze arrangementen. De arrangementen blijven hetzelfde maar de manier van bestellen/aanvragen gaat op de schop. Daar zijn Johnny Saalmink en Janneau van Wissem druk mee bezig.

Wij hebben aan de site veel tijd en zorg besteed. Mocht u desondanks toch nog een foutje tegenkomen laat dit ons dan vooral even weten.