Nieuws

11
mrt

We gaan weer voorzichtig open

Na maanden en maanden op slot gezeten te hebben gaat de poort naar ons terrein weer voorzichtig open. Nu de huidige maatregelen gecorrigeerd zijn, zoals premier Rutte dat onlangs aankondigde, mogen we weer doubletten spelen. Wel met een aantal restricties, maar het begin is er.

Daarom heeft het bestuur besloten vanaf donderdag 18 maart het voor onze leden mogelijk te maken weer even een balletje te gooien. Vanwege de avondklok kan er vanaf 19.00 uur gespeeld worden tot ongeveer 20.30 uur. Ieder lid is er zelf verantwoordelijk voor dat hij/zij voor 21.00 uur weer thuis is.

De voorwaarden zijn dat er tête à tête of doubletten gespeeld kan worden. Je mag niet wisselen van medespeler en van tegenstander. Je mag ook alleen trainen. Uiteraard gelden nog steeds alle coronaregels zoals geen handen schudden, kom alleen naar de club, vaak je handen wassen etc.

Het is nog verre van ideaal maar we hopen dat iedereen weer met veel plezier naar de club wil komen. De banen hebben ondertussen wel wat onderhoud nodig en daarom nodigen we alle leden uit om even mee te helpen en de handen uit de mouwen te steken. Zaterdag 13 maart is iedereen vanaf 12.00 uur van harte welkom om even te helpen. Voor koffie/thee wordt gezorgd.