Nieuws

26
mei

Vier teams Boul’Animo in de prijzen op het Hazenbergtoernooi 2022

Het was best fris bij vlagen in Brummen maar de banen lagen er keurig bij. We hebben begrepen dat de gemeente Brummen het onderhoud zo’n beetje op zich genomen heeft. Dat resulteerde in niet de allermakkelijkste speelbanen wat een uitdaging tot gevolg had.

Zo’n 9 teams van Boul’Animo gingen traditiegetrouw weer naar het Hazenbergtoernooi en dan is de kans best aanwezig dat er ook prijzen mee naar huis genomen worden.

Een aantal teams presteerden best naar behoren in de voorronden en in hun uiteindelijke A, B of C poule. Anderen konden niet hun normale niveau halen maar bleven wel knokken voor de punten.

Zo kwam de winnaar van de laatste editie, Cor Nootenboom toen samen met Fred Lamberts die nog even langs kwam met zijn hele familie, met Theo van der Meer in de C-poule na twee verliespartijen in de voorronden.

Fred kon nog even komen kijken

Ook de partijen in de C liepen niet voorspoedig maar met hangen en wurgen wonnen zij alle drie hun partijen, maar het saldo was ruim onvoldoende. Daarom de derde plaats. Dat deden Nettie Lensink en Fred Vesterink een stuk beter en wonnen drie keer met grote cijfers. De familie vd Meer-Lensink hoeft de komende weken geen boodschappen te halen.

Theo en Cor derde in de C-poule

Fred en Nettie eerste in de C-poule

In de B-poule deden Willy Demmink en Ans Nootenboom zeer van zich spreken. Wel goede voorronden gespeeld maar niet genoeg saldo voor de A-poule. In de B-poule ook voor hun goed gevulde prijzentassen door de derde prijs op te eisen. Ook de familie Nootenboom hoeft voorlopig niet naar de winkel.

Willy en Ans 3de in de B-poule

In de A-poule een aantal kansen op een hoofdprijs maar alleen Jacko Put en Sabine Diks haalden bijna de wisselbeker terug naar Dieren. Zij werden helaas net tweede. Deze prijzentassen waren ondertussen al bijna helemaal niet meer te tillen.

Jacko en Sabine tweede in de A-poule

De prijzen zijn in Brummen altijd prima verzorgd. Ook de wedstrijdleiding door Henk vd Meij, onlangs nog een tegeltje gekregen vanwege 25 jaar lidmaatschap bij Boul’Animo, was weer goed.

Degenen die over een paar dagen meedoen met de districtscompetitie zijn alvast gewaarschuwd voor de lastige banen en de concurrentie.