Nieuws

30
apr

Veel gedaan op eerste klussendag 2022

We hebben dit jaar twee klussendagen gepland en de eerste is net achter de rug. De hele winter is er niets of nauwelijks iets aan het terrein gedaan en alleen de hoognodige klussen dus hoog tijd om de handen uit de mouwen te steken.

Een mooie opkomst met ook Evert, Janneau en Seb, die niet op de foto staan.

v.l.n.r. Johnny, Mieke, Willy, Marjan, René, Kees, Dick, Harry, Jan, Jacko, Henk, Nettie, Cor, Ans. Theo heeft de foto genomen. Evert, Janneau en Seb ontbreken op de foto.

John Bonenberg had gezorgd voor een hapje voor de klussers in de vorm van een vers en warm saucijzen- of kaasbroodje. Nettie Lensink en Theo van der Meer hadden voor een paar nieuwe plantenbakken en planten gezorgd. Ook waren er weer wat leden die nieuwe prijzen voor de prijzentafel hadden meegenomen. Het begint ondertussen weer een indrukwekkende tafel te worden.

Nieuwe plantjes

De prijzentafel voor de Grand Prix Animo

Aan het einde van de dag zijn alle speelbanen weer netjes alsook het pad tussen de speelbanen. Het achterste terras, de gele banken etc. zijn weer schoongespoten. De boompjes op het pad zijn gesnoeid. Nagenoeg al het onkruid en gras zijn tussen de tegels verwijdert. Daarmee is de ingang ook weer netjes omdat veel gras met de bosmaaier is gemaaid. Tussen de hal en de kantine liggen nu stoeptegels. De stamtafel is weer op zijn goede plek gezet en ons buitenterras is gebruiksklaar. De kantine en buitenkeuken zijn helemaal onder handen genomen. En last but not least is er een vlaggenmast geplaatst naast de kantine. En zo ben ik vast nog het een en ander vergeten.

Gelukkig hebben we de foto’s nog.

Terrein wordt in orde gemaakt

Seb en Janneau hard aan het werk

Terras weer helemaal schoon gespoten

Losse stukken doek zijn opgeruimd

Doek heeft nieuwe plek gekregen

Ingang weer netjes

We kunnen weer spelen zonder rekening te houden met gras

Tafel weer schoongespoten

Platanen zijn weer kortgewiekt