Nieuws

18
jul

Tweede klussendag nuttig besteed

Vorige week konden een aantal leden niet meehelpen en er lag nog wel het één en ander te doen, daarom nog een dag ingepland. Vorige keer 11 leden die mee konden helpen, dit keer 8.

De ramen zijn nu gelapt van binnen en buiten en de kantine is onder handen genomen. Een groot deel van het onkruid tussen de tegels op het terras is weg. Ook het grootste deel van het onkruid naast de hal is weg. Binnenkort kan de WADI op de afwatering van de hal aangesloten worden. De plannen zijn al in een vergevorderd stadium.

Het dak van het materiaalhok en drankenhok (waar het wespennest zat) is nu beter en provisorisch opgelost. Ook hiervoor zijn al vergevorderde plannen om dit goed aan te pakken. Ook dit zal binnenkort opgelost zijn. Ook de half vergane statafel waar die plaatjes van de “vrienden van Boul’Animo” op zaten is nu uit elkaar en kan weg. De plaatjes zijn uiteraard bewaart en de wielen die eronder zaten kunnen we vast in de toekomst voor iets anders gebruiken.

Helaas liggen er nog steeds een aantal klussen maar die zullen dan maar tussendoor gedaan moeten worden hiervoor worden er dit jaar geen aparte klussendagen meer georganiseerd. Iedereen die mee heeft willen helpen enorm bedankt, we zullen het toch samen moeten doen.