Nieuws

11
jan

Meeste Boul’Animo teams winnen minstens 2 partijen in Doetinchem

Het was woensdagavond 8 januari alweer de vierde speelavond van de wintercompetitie. Tot nu toe deed Boul’Animo het heel behoorlijk en ook nu weer viel er een Boul’Animo team in de prijzen. Cor Nootenboom en Janneau van Wissem wisten alle drie de partijen te winnen en doen daarmee goede zaken in het tussenklassement.

Zoon Dennis met Nettie Lensink hadden een zware avond. Zo verloren zij onder andere van Cor en Janneau en ook van Mieke Evers en Fred Vesterink (Hun enige winstpartij deze avond). Gelukkig werd de laatste partij wel weer gewonnen zodat zij de schade nog enigszins wisten te beperken.

Evert van den Enk met Theo  van der Meer verloren ook een partij en wel tegen clubleden Jelle Thuis en John Bosman, ook Herman Hamer en Johnny Saalmink moesten een partij laten lopen. Hoe de andere teams die bovenaan stonden het hadden gedaan is nog niet bekend, we wachten nog op de tussenstand.

Vermeldenswaardig was dat Hannie van Hengel en Marjan Jonkers allebei in de lappenmand zaten en moesten afzeggen. Zij werden vervangen door Marcel Veldwijk en Daniëlle Pasman. De eerste partij moesten zij nog wennen aan de ondergrond en verloren zij van clubgenoten Sabine Diks en Günter Kutzora, die weer invalt voor Fanny Saalmink-van Uden. De laatste 2 partijen werden wel overtuigend gewonnen. Sabine en Günter wisten er ook twee te winnen.

Voor zover ik (Theo) weet had bijna ieder team van Boul’Animo 2 wedstrijden gewonnen, dus ook Ans Nootenboom met Siny Hilverdink, en Cor en Janneau 3. Dat is een knappe prestatie.

De nieuwe tussenstand is ondertussen bekend, Boul’Animo doet heel behoorlijk mee.