Nieuws

2
dec

Team 1 doet goede zaken bij dag 6 van de NPC

Een hele koude dag waarbij we alle kachels nodig hadden in de hal. Daarnaast speelde het eerste alleen want het tweede team was dit weekend vrij.

Het tweede speelt in een poule met 7 teams en daarom hebben zij twee keer een vrijloting. Ondanks de vrijloting weet Boul’Animo 2 dat zij ook na vandaag nog bovenaan zouden staan. Zij staan namelijk 4 punten los van de rest.

Het eerste team kreeg PV Wij Liggen uit Schijndel op bezoek. Zij stonden tot deze wedstrijd op de 5de plaats met nog een aantal teams met 3 punten.

Boul’Animo 1 had er tot deze dag al 9 en stond aan kop. Op papier zou je zeggen dat Boul’Animo deze wedstrijd moet kunnen winnen maar Wij Liggen doen al jaren mee in de tweede divisie en zijn niet te onderschatten. Daarnaast mistte het team uit Dieren noodgedwongen een aantal spelers waardoor de coach zichzelf ook maar op de wedstrijdlijst had gezet voor de zekerheid.

De eerste doubletten partijen gingen wat moeizaam. Twee teams stonden dik achter maar wonnen wel. De derde doubletten partij stond dik voor maar verloor alsnog. Een moeizame 2-1 voorsprong derhalve.

Bij de tripletten partijen werd alles weer rechtgetrokken en was Boul’Animo duidelijk de sterkere ploeg en wonnen beide partijen met grote cijfers.

Dus alweer een punt verdiend maar om de kans te vergroten kampioen te worden dit seizoen was het tweede punt broodnodig.

Bij de laatste doubletten partijen waren twee partijen redelijk snel klaar. Één gewonnen en één verloren. Dat was al genoeg voor het vijfde punt en de overwinning van de ontmoeting. Ook de laatste doubletten partij werd gewonnen waardoor Boul’Animo een mooie 6-2 eindoverwinning mocht opschrijven.

Tussenstand (vanaf maandag):

Tweede Divisie Team 1
Vijfde Divisie Team 2