Nieuws

20
jun

Ster van Middachten 2015

De verwachting was dat we dik over de 40 teams zouden komen die zich zouden inschrijven, maar door laatste moment afzeggingen bleven we op 39 teams steken.

Het weer was goed, met af en toe een miezertje, maar in de middag mochten we zelfs even kort de zon zien. Het werd een sportief toernooi waarbij vele teams toch wel aan elkaar gewaagd waren.

Na de voorronden hadden 12 teams zich weten te plaatsen voor de A poule, de rest van de teams mochten strijden in de 3 overige poules voor de troostprijzen.

De finale ging uiteindelijk tussen Rick van Lier en Pascal Wijnstekers tegen Boul’Animo lid Patrick van der Schief en Dennis van Kooten. Beide hadden al hun partijen in de A Poule gewonnen en beide hadden ook nog eens hetzelfde saldo. De overige teams hadden ergens een potje verloren.

De finale was mooi en best nog wel spannend. Rick en Pascal waren wat constanter en wonnen uiteindelijk met 13-8. De derde plaats ging op saldo naar Cor Nootenboom en Mourad el Ansari.

De B-Poule werd gewonnen door de Fransozen Baddy Diboune en Jean Pierre Miller die op saldo voor Theo van der Meer en Hennie Ansems bleven. Jelle Thuis en Kevin Splithof van Boul’Animo bleven voor de prijzen clubgenoten Dennis en Mandy Nootenboom net voor.

In de C-poule was Boul’Animo wel het sterkst door de overwinning van Margo van den Bos en Henny Bosman, en ook de D-poule werd gewonnen door Boul’Animo leden, Henk en Lea Schoolderman.