Nieuws

11
mei

Sponsorkliks

De uitdrukking: “Vraag niet hoe het kan maar profiteer ervan” is zeker ook van toepassing op de website Sponsorkliks. Onlangs zijn wij van Boul’Animo hier ook lid van geworden.

Dit is een website waarmee leden, vrienden, familie en wie dan ook Boul’Animo gratis kan sponsoren. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is wanneer je een online bestelling wil plaatsen bij een webshop (bv. Bol.com) eerst langs Sponsorkliks te gaan en als je voor Boul’Animo gekozen hebt de webshop van je keuze te kiezen en dan gewoon je bestelling plaatsen zoals je dat altijd al deed.

Dat kost je op een half minuutje van je tijd na niets extra. De prijzen in welke webshop dan ook zijn dan niet ineens miraculeus verhoogd.

Hoe werkt het dan? Elke webshop, die je ook kan vinden via Sponsorkliks, is heel blij dat je bij die bepaalde webshop wilt bestellen. Daar hebben zij wel een geldbedrag of commissie voor over. Wanneer de transactie geslaagd is en je het artikel houdt en niet retour stuurt krijgt Boul’Animo dat bedrag. Meestal een percentage van het aankoopbedrag.

Zit er dan helemaal geen addertje onder het gras? In zekere zin wel als je dat zo wilt noemen. Van het hele bedrag dat je voor de club verdient met je bestelling houdt Sponsorkliks 25% zelf om de website en andere kosten te kunnen dekken. Boul’Animo krijgt dan de overige 75%.

Ik (Theo) heb het zelf geprobeerd en na een bestelling bij Bol.com stond er inderdaad een klein bedrag op ons transactieoverzicht. Hoe meer mensen via Sponsorkliks gaan bestellen hoe meer geld er bij de club binnen komt en al het geld kunnen we in deze tijd goed gebruiken.

Hieronder kun je zien hoeveel er al gesponsord is door te bestellen

Tip: vooral reisbureaus geven veel commissie 😉