Nieuws

13
apr

Sponsor Erik Pieterse overleden

Onlangs kregen we het nare bericht dat onze sponsor Erik Pieterse na een ziekte is overleden. Namens heel Boul’Animo condoleren wij zijn familie, vrienden en kennissen en wensen hen veel sterkte voor de komende tijd.

Erik heeft onze club behoorlijk uit de brand weten te helpen door voor onze kantine “state of the art” rolluiken te leveren die zelfs op het Wifi netwerk gezet konden worden. Iemand die dan dichtbij woont krijgt dan een melding dat een ongenode gast aan de rolluiken zit. Uiteraard hadden we na onze inbraak toen we nog geen beveiliging nodig leken te hebben (er was nog nooit bij ons ingebroken immers), meteen besloten Erik naar onze situatie te laten kijken.

Op zijn advies onze rolluiken laten plaatsen en dachten dat daarmee onze problemen waren opgelost want wie wilde er nu nog bij ons inbreken? De donkerblauwe kleur paste ook nog eens goed bij de club vanwege onze clubkleuren.

Helaas waren we nog twee keer slachtoffer van inbrekers die probeerden binnen te komen door één van de rolluiken te proberen te forceren. De rolluiken die Erik heeft laten aanbrengen deden hun werk perfect. Het bleef bij een poging tot inbraak.

Wel ontstond er schade aan de rolluiken maar Erik had een zwak voor onze club en liet per ommegaande de schade herstellen. Kosten? Een mooi reclamebord in de hal. Wij zijn Erik hiervoor zeer dankbaar.

Wij zullen Erik zeker gaan missen want hij was ook nog eens een graag geziene gast bijvoorbeeld tijdens het carnavalstoernooi. Namens de club hebben we een mooie rouwkaart naar de familie gestuurd.

Erik, rust zacht.