Nieuws

6
dec

Snerttoernooi 2015

Veel wind, maar met temperaturen die best te doen waren, een mooie dag voor het traditionele Snerttoernooi van Boul’Animo. Ondanks dat er in eerste instantie 16 spelers op de flipover stonden gingen we toch van start met 20 deelnemers die wilden knokken voor het gewilde snertpakket.

Na 4 partijen hadden alleen Patrick en Theo alle partijen gewonnen tot dan toe. Het lag allemaal erg dicht bij elkaar en bij verlies kon het zomaar zijn dat je zakte naar de 6de of 7de plaats.

Patrick won ook zijn laatste partij en Theo ging ten onder met donateur Henny Schoolderman tegen Mart en Ans met 11-13. Uiteindelijk weinig verliespunten en toch nog goed voor de 3de plaats. Henny Bosman profiteerde van dit verlies en wist zich op te werken naar de 2de plaats.

Door de winst van Patrick bleef er maar 1 speler over die alle partijen had gewonnen. Daarmee won hij zijn 3de clubtoernooi voor de Overall punten maar dat was toch nog te weinig om Dennis in te halen. Theo steeg in het Overall klassement van de 5de naar de 3de plaats.