Nieuws

13
jan

Club blijft langer gesloten. Tot 9 februari in ieder geval.

Het zal iedereen niet ontgaan zijn dat de besmettingscijfers nog lang geen reden tot juichen geven. Daarom heeft het kabinet besloten de huidige maatregelen te verlengen tot in ieder geval 9 februari. Er werd zelfs even gedacht om een avondklok in te stellen.

Daarom kunnen we opnieuw niet anders dan besluiten de club tot in ieder geval 9 februari gesloten te houden. Ook wij van het bestuur hadden het liever anders gezien, maar we moeten het hier maar mee doen.

Ondertussen is de hal helemaal klaar voor hernieuwd gebruik. De grijze spanten zijn helemaal bijgewerkt en roestwerend gemaakt. Ook hangen de kachels en zijn aangesloten en daarmee klaar voor gebruik.

Mochten we weer naar de club mogen om te spelen zullen we wel weer opnieuw het buiten terrein moeten aanpakken en opknappen. Mochten we ook de kantine weer mogen gebruiken dan zal ook deze een grote schoonmaakbeurt moeten ondergaan. Maar daarvoor sturen we tegen die tijd wel een bericht de deur uit.

Wij hopen dat iedereen gezond blijft en de lockdown nog even vol weet te houden. Ooit kunnen we weer gewoon naar de club.

Het bestuur