Nieuws

13
aug

Rustige Maandag Eurotoernooi gewonnen door Theo

Na een week hard werken op de club om de nieuwe speelhal speelklaar te krijgen was het weer eens tijd voor een klein Eurotoernooitje. Inleg 2 Euro en na elke winstpartij krijg je een Euro terug. Daarnaast nog prijzen voor de drie beste spelers.

Niet heel druk en dat had te maken met de slechte weersvoorspellingen en natuurlijk de vakantieperiode. Daarnaast besloten Johnny Saalmink en Herman Hamer nog wat te klussen in de hal, en Cor Nootenboom had bardienst en wilde niet meespelen. Toch had hij wel meegedaan met de tweede partij omdat Marjan Jonkers eerder naar huis ging om begrijpelijke redenen. Ook deed er iemand mee van buiten de club want Mart van Tol had Kees van Leijden meegenomen.

Uiteindelijk maar 11 spelers die 2 potjes speelden, en 2 die er één speelden. Omdat de hal nog niet klaar was moest er buiten gespeeld worden en de voorste bak was na zware regenbuien een beetje veranderd in een modderpoel. Daarom werd er veel op de achterste banen gespeeld.

Uiteindelijk waren er 3 spelers die beide partijen wonnen. Met 2+8 werd Mart van Tol derde en Willy Demmink  had het ook prima gedaan met 2+11. Toch stak er één speler met kop en schouders bovenuit en dat was Theo van der Meer met 2+20 door twee keer te winnen met 13-3.

Al met al een gezellig toernooitje die we toch nog helemaal droog konden afwerken.

Uitslag:

 1. Theo van der Meer 2+20
 2. Willy Demmink 2+11
 3. Mart van Tol 2+8
 4. Hannie van Hengel 1+5
 5. Mieke Evers 1+3
 6. Daniëlle Pasman 1+1
 7. Evert van den Enk 1-2
 8. Alie Egberts 1-5
 9. Marjan Jonkers 0-4 (1 partij gespeeld)
 10. Cor Nootenboom 0-10 (1 partij gespeeld)
 11. Kees van Leijden 0-11
 12. Nettie Lensink 0-13
 13. Ans Nootenboom 0-17