Nieuws

11
nov

Ruim € 300,– opgehaald met de Rabo Clubkasactie 2020

De feestelijke avond waarin de cheques uitgereikt zouden worden in het kader van de Rabo Clubkasactie ging uiteraard niet door vanwege de Coronamaatregelen. In plaats hiervan had de Rabobank besloten hier een live uitzending aan te wijden via het internet.

Een aantal clubs en verenigingen die het “gratis geld” goed konden gebruiken voor allerlei projecten kwamen aan het woord. Bij hen was een filmpje opgenomen waaraan zij hun geld zouden uitgeven dat beschikbaar zou komen als er veel mensen op hun club zouden stemmen. Bijvoorbeeld opknappen van clubgebouw tot bouwen van een website. Boul’Animo kwam niet aan het woord maar wij als club gaan het geld besteden aan onze verwarming in de hal en opknappen van bijvoorbeeld het terras.

Met name Willy Demmink is veel aan het sleuren geweest bij veel mensen en verenigingen om ook op ons te stemmen. Dat leverde een mooi bedrag op van € 331,38 bij Rabobank Arnhem en omstreken. Helaas hebben er ook genoeg leden bij Boul’Animo een rekening lopen bij de Rabobank maar zitten zij niet in de regio Arnhem en omstreken waardoor zij helaas niet op onze club konden stemmen.

Wij bedanken iedereen die zijn steentje bijgedragen heeft om op onze club te stemmen, het geld zal zeer goed besteed gaan worden.