Nieuws

29
mrt

Opnieuw veel werk verzet op het nieuwe stuk terrein

Een dag voor het clubkampioenschap triplette wilden weer een stuk of 10 leden de handen uit de mouwen steken om het nieuwe stuk terrein meer en meer speelklaar te krijgen voor ons eerste externe toernooi. Er hadden zelfs mensen vrij voor gevraagd van hun werk. Er waren saucijzenbroodjes, stroopwafels en natuurlijk koffie.

De stoepbanden tegen het hek aan moesten nog gelegd worden. Verschil met de banden op het middenstuk is dat deze veel zwaarder zijn. Uiteindelijk was het met name Johnny Saalmink, Janneau van Wissem en Kees Tabink gelukt ze allemaal waterpas te krijgen.

De anderen gingen aan de slag om het grofgemalen puin te verdelen. Toevallig waren er werklui bezig op de parkeerplaats met zwaar materieel die voor een drankje in hun pauze ons zware werk wel even wilden verlichten. Daar valt ook met 10 man niet tegenop te werken. Wij zijn hen dan ook zeer dankbaar. Waarschijnlijk zijn het dezelfde werklui die ook het terrein waar de hal komt te staan bouwrijp komen maken, maar dat moet nog ingepland worden.

Daarmee zijn de banen nu vrij van de overgebleven stoepbanden, is de zak met bladeren verwijderd en is de berg puin bij de ingang nog maar een klein bergje.Ook is het stuk onder ons afdakje weer helemaal schoon en opgeruimd, ramen gelapt en nog wel meer kleinere klusjes.

We hebben onze dag weer nuttig besteed al kunnen een aantal het kampioenschap van een dag later wel vergeten waarschijnlijk.