Nieuws

29
apr

Opnieuw hard gewerkt op de club.

Nu de planning van de bouw van de hal bekend is hadden we weer frisse moed om de extra buitenbanen weer helemaal op orde te krijgen. Op maandag 29 april trokken er weer een aantal leden op uit om te trillen, tillen, versjouwen en op te ruimen.

We hadden een zware machine kunnen huren wat behoorlijk wat werk scheelde. Fred Vesterink kon met dat ding een hoop doen. Ook lag er daarom al voldoende grind in de twee nieuwe bakken zodat deze aangestampt konden worden met een geleende trilplaat. Beetje water erover en stampen maar. Daar komt uiteindelijk nog een laagje split over en dan moeten de banen in ieder geval voor onze Grand Prix Animo bespeelbaar zijn.

Ook de picknick tafels en banken aan de kant van de parkeerplaats zijn van de verrotte planken verlost. Er zijn al nieuwe besteld en die gaan er binnenkort op. Voor die tijd worden de betondelen nog even schoon gespoten en krijgen een nieuwe lik verf..

Een hoop troep aan de kant van het terras is nu opgeruimd, en wat planten/struiken zijn verkast naar de heuvel achterin ons terrein.

Tijdens de lunch had Willy Demmink iedereen nog voorzien van heerlijke broodjes met gebakken ei. Daar doe je het tenslotte voor.

We zijn nog lang niet klaar maar we zijn op de goede weg.

Hier een paar foto’s.(klik op een foto voor een grotere weergave.) Meer foto’s op onze facebookpagina.