Nieuws

27
jun

Opnieuw geen finale, nu bij de Ster

Ook in het weekend van de Ster van Middachten regende het weer codes rood geel en oranje. Toen we begonnen leek er nog niets aan de hand en kon er prima gespeeld worden. Alle inschrijvingen waren rond kwart over tien al geregeld zodat we mooi op tijd konden beginnen.

Het aantal teams dat zich had ingeschreven viel ten opzichte van andere jaren vies tegen. De Ster is meestal het toernooi dat vol zit of dan anders nagenoeg vol. Nu hadden we vooral veel last van het Batavia toernooi in Zeist waar veel potentiële teams die anders bij ons komen naartoe gingen.

De voorronden leverden verder geen problemen op, en anders dan andere jaren, vooral natuurlijk vanwege het weinige aantal teams, werden de beste teams in de A poule gezet en de rest in de B poule. Dit keer dus geen C en D poule. Helaas hadden we met 25 teams steeds te maken met een vrijloting die steeds in de A poule viel.

Ongeveer tijdens de vierde partij begon het te miezeren, en dat miezeren ging op een gegeven moment over in een behoorlijke harde en lange bui. Veel teams bleven ondanks de stromende regen strijden voor elk punt dat er nog te verdienen was,

Uiteindelijk na 5 partijen waren de banen zo nat geworden dat er bijna in gezwommen kon worden, en was het niet te doen om nog een finale te spelen zoals we gewend zijn. Net als bij de Grand Prix nu ook geen finale dus.

DSC_2690

Daarmee werden Jeroen van der Mei en Johnny Saalmink, de grote winnaars. Helemaal uit Alkmaar werden Patrick Schotvanger en Rick Schekkerman tweede. Het erepodium werd compleet gemaakt door Nettie Lensink en Theo van der Meer.

In de B poule werden Tonnie Berendsen en Leo Ockhuijsen de grote winnaars. Zij bleven John Bonenberg en invalster voor Ellen, Marjan Jonkers voor. Marjan wilde vooral geen laatste worden en dat is ruimschoots gelukt. Om de lijst compleet te maken, derde werden Jelle Thuis en Dennis Nootenboom.

Jeroen en Johnny droegen hun overwinning en de wisselbeker op aan Henk Schoolderman, de man van de oprichting van Boul’Animo die er nagenoeg altijd bij is geweest, maar nu ernstig ziek thuis zit.

Voor alle uitslagen, klik hier