Nieuws

18
apr

Ondanks lockdown toch een beetje activiteit op ons terrein

De laatste reguliere speelavond, voordat de maatregelen ingingen opgelegd vanuit de overheid, lijkt alweer een eeuwigheid geleden. De NPC was nog niet eens afgerond en we speelden nog in onze hal. Het buitenseizoen zou nog een paar weken op zich laten wachten en dan konden we weer in de zon onze partijtjes spelen.

Ondertussen zouden we al een paar clubtoernooien gehad hebben en een aantal speelavonden lekker buiten hebben kunnen spelen maar ons terrein bleef leeg. Volgens onze afspraken gaan er geen groepjes mensen naar de club om stiekem toch een balletje te gooien maar omdat er niet gespeeld wordt neemt de natuur langzaam ons terrein over. Her en der begon er gras, paardenbloemen en ander onkruid op de speelbanen te groeien.

Daarom zijn er mensen geweest die de banen even onder handen genomen hadden.We weten niet wanneer we weer de wei in mogen maar dan hoeven we in ieder geval niet eerst te zoeken waar onze speelbanen ook alweer lagen.

Onze beitskoning Mart van Tol is ondertussen ook druk bezig onze kantine overeind te houden. Hij heeft al hele stukken kunnen beitsen en kan in zijn eentje lekker doorwerken omdat helaas al zijn andere activiteiten ook tot een stilstand zijn gekomen.

Tenslotte zagen we dat ook iemand de banen in de hal nog even had aangeharkt.

Binnenkort wordt ook weer even de hele kantine onder handen genomen. Zo kunnen we meteen starten wanneer we weer wat meer naar buiten en naar de club mogen.

Onze kleine club laat toch steeds maar weer zien dat we eigenlijk heel groot zijn, in ieder geval in daden.