Nieuws

11
jan

Oelebouletoernooi 2015

En toen was het ineens weer zover we gaan Oeleboule..na een paar jaartjes het te hebben overgeslagen door wat dan ook; vandaag 10 januari gaan we het doen..

Toen ik vanmorgen wakker werd, was ik nog een beetje in de wolken was net bezig om een Indische rijsttafel naar binnen te schuiven, weliswaar in mijn droom, want sinds ik gestopt ben met roken eet ik zo (in mijn gedachten dan wel). ‘s Morgens (dus) die Indische rijstafel ‘s middags ga ik weleens naar de Chinees om vervolgens dan in het echt ’s avonds een bakje salade te maken en op te eten want stoppen met roken sucks.

Dat was dus ook het geval, op de ochtend van de Oeleboule en het regende ook nog. Niet geheel heel gezellig (komt ook door stoppen met roken) sta ik op en het eerst wat ik zei “als ‘t regent ga ik niet”, waarop Frits antwoordt “nou als ze dat allemaal zeggen gaat ‘t weer niet door!” Ik haal me schouders op en denk pfff Ja nou en…Maar we zijn een uurtje verder ‘t is droog, ik begin wat gezellig te worden en hup naar de Boule…

Maar we blijven sterk en vooral GEZELLIG

Kom de kantine in. ‘T is al lekker warm, bedrijvigheid alom ons heen. De balletjes liggen al lekker in de jus, de soep staat al lekker warm te worden, de koffie ruikt heerlijk en de koeken en cakejes liggen ook lekker op de schaal (ik zie er gewoon een gehallucineerde peuk bij). Maar we blijven sterk en vooral GEZELLIG …iedereen even naar binnen. De Voorzitter opende het toernooi en we konden gaan spelen.. Nou moet ik je eerlijks halve zeggen dat ‘t ondanks de bittere kou van de wind het achteraf toch een hele fraai dag is geworden en dat we af en toe zelfs hebben mogen genieten van 1-2 zonnestraaltjes…de laatste partij heb ik zelfs toch nog even de jas van Willy gekregen want ik kon echt niet meer warm worden. Maaaaar rode wangen hadden we zeker!

Naar dat alle boulers lekker relax hadden staan gooien en er een paar keer lekker gelachen werd, liep het toernooi tegen 17/17.30 op z’n einde. We hadden als 4e Mieke, als 3e Dennis, 2eWim en als 1e Willy en de troostprijsjes gingen dit keer naar Mandy en Henny (trots op jullie ;-)). Een paar van ons hebben nog even lekker wat gegeten, een paar van ons hebben nog lekker wat gedronken en tegen 19.30 lag ik heerlijk op ‘t bankje deze dag te overdenken, met een zogenaamde peuk tussen m’n vingers dit verhaaltje te tikken. Mensen het was een geslaagde gezellig dag. Ondanks dat jullie ‘t niet weten, hebben jullie allemaal mij er weer een dag doorheen getrokken…

Margo

Klik hier voor de uitslag