Nieuws

23
mrt

NPC voorlaatste wedstrijden, winst en verlies

Voor de laatste competitie wedstrijden van de NPC stond er eigenlijk niet veel meer op het spel. Voor beide teams kon de hoofdprijs niet meer gepakt worden, maar degradatie was al een paar wedstrijden geleden ontlopen.

Het tweede team ging naar Tiel. Een lage hal met veel palen op de banen om het spel wat moeilijker te maken.

Te moeilijk blijkbaar want de Tielenaren waren ongenaakbaar en wonnen overtuigend met 7-1. Geen punten voor team 2 helaas.

Het eerste team mocht naar Bunschoten – Spakenburg om te spelen tegen Boulamis dat al officieel gedegradeerd was.

De eerste twee doublettepartijen gingen dik naar Boul’Animo met 13-0 en 13-1, maar Boulamis liet zich niet kennen en won de derde partij. In de triplettepartijen opnieuw een grote overwinning met 13-0, maar het andere triplette had veel meer moeite. Na een achterstand van onder andere 9-12 lieten de Dierenaren karakter zien en wisten deze partij toch uit het vuur te slepen.

Met de tussenstand van 4-1 was er in ieder geval alweer een puntje binnen, maar Boulamis gaf niet zomaar het tweede punt ook cadeau.

Twee doublette partijen gingen verloren met 5-13 en 10-13, en het was erg spannend tijdens de laatste partij. Na hard knokken toch gewonnen met 13-12. Daarmee toch weer de volle winst binnen.

Laatste wedstrijd is op 6 april uit tegen kampioen Cuijck.