Nieuws

28
dec

NPC teams sluiten jaar sterk af.

Met nog 1 wedstrijd te gaan voor de winterstop hebben beide NPC teams goede zaken gedaan in de competitie.

Boul’Animo 2, in de 5de Divisie, had thuis een valse start tegen De Teerling uit Tiel. De eerste doubletten partijen werden allemaal verloren. Hoewel twee maar met 12-13 keken zij toch tegen een 0-3 achterstand aan.

Dat werd al een beetje rechtgetrokken in de tripletten partijen. Nu viel er een 13-12 wel onze kant op. Nog steeds op achterstand (2-3) roken de Dierenaren wel kansen.

Fred, Jelle en Joyce aan het overleggen.

Het leek wel of de Tielenaren helemaal murw gespeeld waren want met 13-4, 13-3 en 13-2 werd het toch nog een overduidelijke overwinning. Boul’Animo 2 doet hiermee hele goede zaken in de tussenstand. Zij staan nu op een mooie 2de plaats met nog maar 2 punten achterstand op het Zwijntje 2. Op 5 januari sluiten zij de eerste competitiehelft af door thuis te spelen tegen CdP Les Cailloux 4 uit Zeist.

Klik hier voor de actuele tussenstand.

Siny, Mieke en Willy tijdens de triplette die zij uiteindelijk wisten te winnen met 13-12)

Boul’Animo 1

Het eerste team speelde ook thuis en wel tegen Boulamis uit Bunschoten. Dit team staat in de onderste regionen van de Tweede Divisie waardoor het eerste team wel kansen zag op een overwinning.

Na de doubletten partijen was de stand al 3-0 in het voordeel van Dieren. En na de tripletten partijen kwamen er nog 2 bij waardoor alle punten al zeker terug naar Dieren zouden gaan met nog 3 doubletten partijen te gaan.

Omdat ook het saldo van gewonnen partijen een belangrijke factor kan zijn op het einde van de competitie wilde het team toch zoveel mogelijk partijen winnen. Bij twee partijen lukte dat ook, maar bij 1 doublette liep het helaas niet. Toch een mooie 7-1 overwinning.

Mourad was al uitgespeeld en Dennis, René en Mandy nog op weg naar de overwinning in hun triplettepartij.

Na de enorme teleurstelling tegen Randenbroek op 10 november (3-2 voorgestaan, toch verloren met 3-5) pakte het team het sterk op met 2 overwinningen op rij, tegen Gouda uit (6-2) en nu dus 7-1 thuis tegen Boulamis.

In de tussenstand staat Boul’Animo 1 op de 3de plaats met 2 punten achterstand op Randenbroek en 3 op Amicale uit Cuyk. En laat de laatste wedstrijd van de eerste helft van de NPC nou zijn tegen Cuyk.

Klik hier voor de actuele tussenstand.

Op zaterdag 5 januari staat er dus een belangrijke wedstrijd op het programma om de aansluiting met de top te houden. Er zal in de hal van Doetinchem gespeeld worden, aanvang 12.00 uur.