Nieuws

9
nov

NPC team 2 laat nipt punt liggen in de thuiswedstrijd tegen Veenendaal

Het tweede team moest thuis tegen Les Sabots uit Veenendaal in de 5de ronde van de NPC. Het zag er de hele dag goed uit de volle 2 punten in Dieren te houden.

De eerste twee ronden werden goed gespeeld en resulteerde in een 3-2 voorsprong voor ons team uit Dieren. Geen vuiltje aan de lucht en de volle winst zat er zeker in.

Inderdaad wist één team snel goed te winnen in de laatste ronde en daarom was er al 1 punt binnen. Toch duurde het nog heel lang voordat er een eindstand op het bord kwam. Helaas niet gunstig voor Boul’Animo. De beslissende partij voor de volle winst ging verloren met 12-13. Daarmee toch een mooi gelijkspel al had er misschien net iets meer ingezeten. Toch blijft Boul’Animo in de tussenstand Les Sabots nog voor.

Het eerste team ontving kampioenskandidaat ’t Lover uit Asten. Altijd graag geziene gasten bij ons op de club, maar natuurlijk even niet tijdens de NPC, want er moest door Boul’Animo wel gewoon gewonnen worden danwel gelijk gespeeld.

In de eerste doublettepartijen hadden alle drie de teams genoeg kansen om te winnen, maar uiteindelijk werd er maar ééntje gewonnen. In de trtiplettepartijen werden de teams behoorlijk opgeschud, maar dat mocht niet baten met een 0-13 en 2-13 tot gevolg.

In de laatste doublettenpartijen werden de teams nog meer gehusseld en dat leverde nog 1 winstpartij op. Lang niet genoeg voor een gelijkspel, laat staan de volle winst. Moeten we er eerlijk bij zeggen dat het Lover heel goed speelde en weinig kansen lieten liggen.

Onze concurrenten laten ook hier en daar steken vallen dus er is nog volop kans op een mooi eindresultaat tijdens het einde van de NPC.

Op 30 november speelt Boul’Animo opnieuw thuis. Het eerste tegen PC de Gooiers uit Hilversum en het tweede tegen Pc Doetinchem. Aanvang 12 uur.